Is uw omsnoeringsmachine toe aan een reparatie- of onderhoudsbeurt, dan kunnen we deze zowel bij u op locatie als bij ons in de werkplaats uitvoeren. Het spreekt voor zich dat onderhoud op locatie vele voordelen met zich meebrengt, zo kunt u bijvoorbeeld snel weer over de machine beschikken en is de wachttijd miniem. Omdat de machine niet vervoert hoeft te worden bespaart u ook nog eens transportkosten uit.

Training van eigen monteurs

Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden over de gehele wereld. Doordat onze machines wereldwijd geleverd worden, betekend dit hetzelfde voor onze service. Het kan echter voorkomen dat onze klanten eigen monteurs in dienst hebben. Het voordeel van het hebben van eigen monteurs is dat zij standaard onderhoudswerkzaamheden en kleine reparaties zelf uit kunnen voeren. Doordat wij onze machines standaard leveren met een onderdelenboek en handleiding zijn deze werkzaamheden eenvoudig uit te voeren. Reisopack biedt ook de mogelijkheid tot het geven van training of uitleg op locatie of bij Reisopack zelf. Op deze manier weten uw monteurs hoe zij snel en adequaat kunnen handelen.

Bestel onderdelen voor uw omsnoeringsmachine

Onderdelen kunt u eenvoudig bestellen bij Reisopack. Doordat wij onderdeel zijn van Steenks Service, kunnen wij gebruik maken van het uitgebreide onderdelenmagazijn dat zij hebben. Door het ruime aantal onderdelen dat op voorraad ligt kunnen wij deze snel leveren en kunt u na reparatie meteen weer verder. Deze onderdelen kunnen zowel opgehaald als verzonden worden vanuit onze locatie.

Afspraak maken of onderdelen bestellen

Wilt u een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt of reparatie? Of wilt u onderdelen bestellen? Bel dan +31 (0)85-077 8387 of stuur een e-mail naar [email protected].